AELIA PIZZA CAPITOLINA

AELIA PIZZA CAPITOLINA Aelia Pizza Capitolina

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2 sterren uit 195 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Aelia Pizza Capitolina. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2022 om 9:00 Degoutant eten hoe kan je een simpele pizza zo verkloten. Men maag is er nog overstuur van, ronduit slecht,slecht,slecht !!!!!! Shame on you
10 mei 2022 om 7:29 Bezorging heel goed in orde, pizza nog warm en al. Spijtig genoeg is dat het enige positieve... Pizza is maar half gevuld, veel te hard gebakken, droog, ...
28 apr 2022 om 14:29 Zeer correcte bezorging, levering van buiten groot Leuven dus bezorgtijd te begrijpen dat het 1u duurt. Jammer genoeg had de pizza veel te lang in de oven gestaan. Hierdoor was deze heeel droog en donker bruin op sommige plaatsen gewoon verbrand…
9 apr 2022 om 16:11 bestelling was snel geleverd. jammer genoeg waren de pizza's niet lekker. en één van de gratis blikjes drank die ik besteld had, hadden ze niet meer in stock. maar de kwaliteit van de pizza's was ondermaats. daar bestellen we dus nooit meer.
8 apr 2022 om 14:16 De bestelling was te laat en verkeerd. Had een cola besteld met een mitraillette bitterballen en het was een mitraillette boulet
5 mrt 2022 om 8:09 2,5u op mijn pizza gewacht, zelf moeten bellen om te vragen waar hij blijft, levering gekregen van een koude pizza. Bovendien was hij echt niet lekker.
5 feb 2022 om 0:56 Er zat mayonaise ipv curry op de mitraillette. Jammer want dat was het enige wat ik had besteld
1 jan 2022 om 19:03 Ik heb mijn bestelling geplaats 12u45 daarna kreeg ik een telefoontje van de zaak dat ik mijn bestelling niet meer zou krijgen omdat het enorm druk was, graag zou ik mijn betaald bedrag terug willen krijgen aub
29 dec 2021 om 22:05 Eten was heel lekker! Levertijd stond 1u30 aangegeven, wat best lang is maar het was een druk moment. Uiteindelijk was de levering 20 minuten vroeger al hier, lekker warm en heel vriendelijke bezorger. De vegetarische kapsalons zijn super lekker!
9 dec 2021 om 23:14 Niet alles geleverd
30 nov 2021 om 0:19 Bestelling nooit aangekomen
10 nov 2021 om 22:55 1,5 uur tot de steenkoude! halfzwarte en droge pizza er was. Gratis drankje bij bestelling? Vergeet het maar... Ongelofelijk deze tent! Gemeld bij klantendienst